Turpinās ierakstu iesniegšana «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz 7. decembrim notiek mūzikas ierakstu iesniegšana, lai noskaidrotu 2009. gadā labākos radītos muzikālos darbus. Gan mūzikas izdevniecības, gan neatkarīgie producenti tiek aicināti pieteikties Latvijas Mūzikas producentu apvienībā un pievienoties tiem, kuri šajā gadā sacentīsies par veiksmīgākā un labākā darba titulu.

Kā ziņots, šogad balvas tiks sadalītas šādās nominācijās:
1. «Labākais roka albums»
2. «Labākais pop albums»
3. «Labākais deju mūzikas albums»
4. «Labākais hip-hop albums»
5. «Labākais šlāgermūzikas albums»
6. «Labākais kantri mūzikas albums»
7. «Labākais alternatīvās mūzikas albums»
8. «Labākais tautas mūzikas albums»
9. «Labākais akadēmiskās mūzikas albums»
10. «Labākais instrumentālās, filmu vai teātra mūzikas albums»
11. «Labākais mūzikas albums bērniem»
12. «Labākais mūzikas videoklips»
13. «Labākais koncertieraksts video»
14. «Labākā debija» (mākslinieka pirmais publicētais ieraksts)
15. «Labākā dziesma» (visi žanri)

Jau tradicionāli iesniegtos ierakstus vērtēs profesionāla žūrija. Lai rezultāti pēc iespējas pilnīgāk atspoguļotu situāciju Latvijas mūzikas ierakstos 2009. gadā, visi ierakstu izdevēji tiek aicināti laikus pieteikt savu dalību, iesniedzot darbus, kas izdoti līdz šā gada 6. decembrim.

Lai piedalītos vērtēšanā, jāiemaksā «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas» nolikumā noteiktā reģistrācijas maksa un jāiesniedz ieraksti vērtēšanai — 21 albuma kopija katrā nominācijā (ja tas nav iespējams, albumus var iesniegt arī elektroniskā formā).

Kā katru gadu, iespējams arī pieteikties dalībai «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas» ceremonijā, kas notiks 2010. gada 23. februārī Latvijas Nacionālajā operā. Jebkuru no pieteiktajiem priekšnesumiem izvērtēs pasākuma radošā komanda, un iespēja kāpt uz lielās «Gada balvas» skatuves tiks piedāvāta tiem izpildītājiem, kuru pieteiktie priekšnesumi būs visatraktīvākie, aktuālākie un vislabāk atbildīs pasākuma gaisotnei.

www.gadabalva.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu