Demiju Mūru apsūdz sveša ķermeņa «zādzībā» vāka fotogrāfijai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zigzaglens

Vērīgie interneta lietotāji apsūdzējuši Holivudas aktrisi Demiju Mūru sveša ķermeņa «zagšanā». Pēc viņu domām, uz žurnāla «W» vāka publicētās fotogrāfijas aktrises galvai pievienots poļu supermodeles Anijas Rubikas ķermenis, vēsta «[s:29371]».

Kā informē britu tabloīds «The Daily Mail», pirmās apsūdzības parādījās blogā «Oh No They Didn't», un diskusija ātri izplatījusies internetā. «Ķermeņa nozagšanas» teorijas atbalstītāji savu viedokli pamato ar to, ka fotogrāfijā Demijas Mūras kakls, atslēgas kauli, rokas un gurni ir identiski Rubikas ķermeņa daļām.

47 gadus vecā aktrise uz šiem apvainojumiem reaģējusi visai asi. «Manus gurnus neviens nav pielabojis,» rakstīja Mūra savā blogā tviterī. «Tie vienkārši ir sasvērušies uz vienu pusi, vai jūs to neredzat? Idioti!» Mūra piebilda, ka viņai sava fotogrāfija ļoti patīk, un viņa nožēlo, ka tik labs apgaismojums viņu nepavada cauru dienu.

Tikmēr Losandželosas fotogrāfs Entonijs Sitrano paziņojis, ka ziedos labdarībai piecus tūkstošus ASV dolāru (2345 lat), ja Mūra varēs pierādīt, ka viņas fotogrāfija uz žurnāla «W» vāka nav tikusi uzlabota ar datorprogrammu palīdzību.

Mūra Sitrano solījumu vēl nav komentējusi.

Žurnāla pārstāvji norādījuši, ka ar Mūras fotogrāfiju nekas neierasts nav darīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu