Šķēle: ja valdība mocīsies, mēs noteikti palīdzēsim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

«Valdībai nav jāpastāv kā dekorācijai. Mums nav vajadzīga dekorācija, mums vajag rīcībspējīgu valdību,» tā žurnālistiem piektdien paziņoja Tautas partijas dibinātājs Andris Šķēle, kurš nesen atgriezies aktīvajā politikā.

Viņš uzskata, ka tik ilgi, kamēr valdība spēs strādāt konstruktīvi, tai jāpastāv, bet, kad valdībai beigsies visi resursi, jānāk citai.

Šķēle atzina, ka būtu gatavs uzņemties premjera amata pienākumus, ja rastos tāda nepieciešamība, jau šā Saeimas sasaukuma laikā: «Ja valdība mocīsies, mēs noteikti palīdzēsim.»

Jautāts, ko nozīmē šī palīdzība, viņš paskaidroja, ka Tautas partija palīdzēs valstij tikt pie jaunas valdības.

Jautāts, kad tas notiks, kad viņš būs gatavs vadīt valdību, Šķēle paskaidroja, ka tas varētu notikt, kad redzēs, ka budžets nepildās un situācija ekonomikā turpina tikai pasliktināties.

Patlaban par svarīgāko darbu politiķis uzskata palīdzēt valdībai neiekļūt vēl dziļākās lamatās, jo viņam pašlaik ir nepārprotama sajūta, ka tas notiek.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu