Pacifists no Ilinoisas štata atklāj, ka viņa tēvs ir Čārlzs Mensons

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kāds 41 gadu vecs vīrietis no Ilinoisas štata atklājis, ka viņa tēvs ir bēdīgi slavenais slepkava un kulta līderis Čārlzs Mensons, vēsta britu tabloīds «The Sun».

«Tas ir tāpat, kā atklāt, ka tavs tēvs ir Hitlers,» atzinis Metjū Robertss sarunā ar bulvārpreses izdevumu.

Robertss tika adoptēts 10 gadu vecumā un patiesību par sava ilgi pazudušā tēva identitāti atklāja, cenšoties atrast savu māti. Atradis bioloģisko māti, tā viņam pastāstīja, ka jaunībā viņa tika izvarota un ka viņa tēvs ir neviens cits kā Čārlzs Mensons.

Gadu pēc Robertsa piedzimšanas Mensons un viņa sekotājas piecās nedēļās pastrādāja deviņas slepkavības. Par viņu upuri kļuva arī režisora Romāna Polaņska sieva Šerona Teita, kas tobrīd gaidīja bērnu.

«Esmu miermīlīgs cilvēks, kas ieslodzīts monstra sejā,» norādījis Robertss. «Mans varonis ir Gandi. Esmu pret vardarbību, esmu mieru mīlošs cilvēks un veģetārietis. Es pat nenogalinu kukaiņus.»

Patiesību par savu izcelsmi Robertss uzzinājis pakāpeniski, kad sācis sarakstīties ar māti. Sākumā viņa nevēlējās iedziļināties detaļās, taču galu galā sieviete atklāja, ka Mensons bija viņu savaldzinājis un 60. gadu beigās viņa pievienojās viņa kultam Sanfrancisko. Kad Robertsa māte ieraudzīja viņa fotogrāfijas, viņas aizdomas apstiprinājās. Mensonam un Robertsam ir gandrīz identiski sejas vaibsti un tādi paši tumši, biezi mati.

Sazinoties ar tēvu, kuram šobrīd ir 75 gadi un kurš izcieš mūža ieslodzījumu Kalifornijas štata cietumā Korkoranā, Robertss guva apstiprinājumu mātes vārdiem. Mensons sīki izstāstīja par laiku, ko viņš pavadīja ar Metjū māti, parakstot lapiņas un pastkartes ar svastiku — simbolu, kas uztetovēts arī viņam uz pieres. «Viņš man sūtīja dažādas dīvainas lietas un vienmēr parakstījās ar svastiku,» stāstīja Robertss. «Sākumā es biju satriekts un nospiests. Es nespēju parunāt veselu dienu. Atceros, ka nespēju arī ēst.»

Tomēr Robertss atzīst, ka daba nospēlējusi ar viņu cietsirdīgu joku. «Viņš ir mans bioloģiskais tēvs — es tur neko nevaru darīt, taču man ar viņu ir kaut kāda emocionāla saite. Tas ir vissmagākais — just mīlestību pret monstru, kas izvaroja manu māti. Es negribu viņu mīlēt, taču negribu arī viņu ienīst.»

Interesants Mensona video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu