Tautas partija sāks rīkoties pēc budžeta pieņemšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Tautas partija (TP) noteikti balsos par nākamā gada valsts budžetu un rīkoties sāks pēc tā pieņemšanas Saeimā.

«2010. gads būs vēl sliktāks, un es to negribu redzēt,» žurnālistiem piektdien sacīja TP priekšsēdētājs Andris Šķēle, uzsverot, ka valdības izveidotais nākamā gada budžets ir slikts un nepareizi organizēts budžets gan biznesam, gan iedzīvotājiem.

Tiklīdz nākamā gada budžets būs apstiprināts Saeimā, TP iesniegs savus priekšlikumus nodokļu likumprojektiem, un Šķēlem jau norunāta tikšanās arī ar valdības vadītāju Valdi Dombrovski (JL).

«Man par visām [nodokļu] normām ir skaidri priekšlikumi, kas jāmaina. Mēs varam precizēt un izveidot labākas nodokļu normas,» sacīja TP vadītājs.

«Uzskatiet, ka šis ir pagaidu budžets,» turpināja Šķēle.

Viņš pieļāva iespēju, ka budžetu varētu arī grozīt. Budžets būtu jāgroza tā, lai tas novērstu absurdus un veicinātu naudas apriti.

Šķēlem arī ļoti negribētos, lai valdība priekšvēlēšanu gadā strādātu tikai tā, lai izdzīvotu, bet ūdens plūdi nāk pēc tam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu