Naomi Kempbela beidzot tiks pie bagāta krievu vīra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Krievu miljardieris Vjačeslavs Doroņins beidzot panācis šķiršanos no savas sievas Jekaterinas un varēs salaulāties ar supermodeli Naomi Kempbelu, vēsta «[s:29475]».

Šķiršanās process noritēja Londonā. Jekaterina kompensācijā ieguva aptuveni 10 miljonus ASV dolāru, un nu nekas neliedz 47 gadus vecajam biznesmenim apprecēt modeli.

Par pāra kāzām tika runāts kopš šā gada pavasara. Tika pat noorganizēta ceremonija, jau bija izsūtīti ielūgumi, «Dolce & Gabbana» bija pagādājis kleitu par 100 000 eiro, par 200 000 eiro tika iegādāti gredzeni, 50 000 eiro iemaksāti par kāzu mielastu Maskavas centrā, taču Jekaterinas stingrā nostāja nedot šķiršanos tam visam pārvilka svītru.

Lai kompensētu radušās neērtības, Doroņins dāvāja Kempbelai māju uz mākslīgas salas «Star Island» Maiami piekrastē. Par 1806 kvadrātmetru lielo māju (ar astoņām guļamistabām un 11 vannas istabām) dāsnajam līgavainim nācās šķirties no 16 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu