Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Garšvielu marinādē cepts ķirbis un baklažāns

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

300 g ķirbja
2 baklažāni
3 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
zaļumi pēc izvēles (var kaltētus)
2–3 ēdamkarotes sinepju
3–4 ēdamkarotes olīveļļas
2–3 ēdamkarotes medus
sojas mērce
citrona sula

Pagatavošana:

Ķirbi un baklažānus sagriež palielos gabalos.
No visām pārējām sastāvdaļām pagatavo mērci. Mērci pārlej dārzeņiem, kārtīgi samaisa un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties. Tad dārzeņus kopā ar marinādi liek karstumizturīgā traukā un cep 180 grādu temperatūrā, līdz tie ir gatavi.

Lai labi garšo!

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu