Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10271991t1h6dd3.jpg)
Nepieciešams:
300 g ķirbja
2 baklažāni
3 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
zaļumi pēc izvēles (var kaltētus)
2–3 ēdamkarotes sinepju
3–4 ēdamkarotes olīveļļas
2–3 ēdamkarotes medus
sojas mērce
citrona sula
Pagatavošana:
Ķirbi un baklažānus sagriež palielos gabalos.
No visām pārējām sastāvdaļām pagatavo mērci. Mērci pārlej dārzeņiem, kārtīgi samaisa un atstāj uz 30 minūtēm ievilkties. Tad dārzeņus kopā ar marinādi liek karstumizturīgā traukā un cep 180 grādu temperatūrā, līdz tie ir gatavi.
Lai labi garšo!