Latvijas «kārdinošākās princeses» kailfoto un ētika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: , http://www.klubs.lv

Kopš pagājušās sestdienas šovā «Latvijas princese» palikušas tikai divas pretendentes uz kroni. Sanita Kubliņa un Alise Piterniece izkonkurēja 18 citas meitenes — tas nav maz. Šķiet, viņām patiesi jābūt šā titula un kroņa cienīgām.

Vārdu salikums «princese cienīgi» bieži bija karsts diskusiju punkts. Tas tika attiecināts gan uz smēķēšanu, gan mākslīgajiem matiem un nagiem, gan intrigām, meliem un iedomību. «Princeses cienīgi» kategorijā neietilpst arī, sauksim to tā — nekautrība. Tika pārmesta dejošana uz galdiem, aizdomīgi profesionāla pozēšana peldkostīmā, kā arī izbalsotās Veronikas provokatīvie foto «draugiem.lv» profilā.

Saistībā ar «Latvijas princese 2009» raidījumu, kur meitenēm bija jāfotografējas peldkostīmā, Alise atzinusi portālam «Mango», ka sajūtas, piedaloties fotosesijā, ģērbtai peldkostīmā, bijušas ļoti interesantas. Pirms tam viņa neesot piedalījusies līdzīgās fotosesijās ar profesionālu fotogrāfu, bet tomēr viņa esot jutusies par sevi pārliecināta. Arī atmosfēra bijusi pietiekami brīva, un tas esot izvērties par aizraujošu piedzīvojumu. Uz «Mango» jautājumu, vai Alise piekristu fotografēties kaila labdarības nolūkā, 21 gadu vecā meitene atbildējusi noliedzoši, tomēr pieļāvusi iespēju, ka kādreiz kaila piedalītos atklātā fotosesijā.

Nez kādēļ Alise šo iespēju pasniegusi kā apšaubāmu un nākotnes formā, ja žurnālā «Klubs» tās jau atrodamas kā uz delnas, bet «Latvijas princeses» fināls tikai priekšā? Un, vēlreiz piesaucot Alises teikto, ja viņai nav neērti atkailināties kameras priekšā, tad jau tomēr «princeses cienīgāk» to būtu darīt labdarības vārdā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu