Izbalsotās «princeses» izsakās par Sanitu un Alisi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.princese.lnt.lv

Šova «Latvijas princese 2009» fināls būs skatāms nākamās nedēļas svētdienā, tikmēr iepriekšējā raidījumā bija iespēja atskatīties uz šova spilgtākajiem momentiem.

Esošās un bijušās šova dalībnieces stāstīja, kas šovā šķitis visgrūtākais, kas šokējis. Meitenes, kuras vairs necīnās par titulu «Latvijas princese», izteica savu viedokli, vai kroņa cienīgāka ir Alise vai Sanita.

Par grūtāko pārbaudījumu lielākā daļa meiteņu atzina esejas prezentāciju, vienīgi Veronika, kurai ar paškritiku ir, kā ir, uzskatīja, ka tikusi galā labi. Olgai lielākās problēmas sagādājusi etiķetes pārbaude, kurā viņai nācās diskutēt ar Rēziju Kalniņu par to, vai princesei pieklājas uzlabot sevi mākslīgi (Olgai ir mākslīgie nagi un skropstas).

Šova bijušās dalībnieces atzina, ka grūti nosaukt, kurai pienāktos kronis. Kā Sanitas mīnuss tika minēts, ka atšķirībā no Alises, viņai nav skaidrs mērķis, kā šo titulu nākotnē izmantot. Veronika izcēlās arī šajā jautājumā, sakot, ka jāuzvar Sanitai, jo princese jābūt smukai un Sanitai kronis labāk izskatītos. Daudzas meitenes atzina: sākotnēji novēlētu uzvaru Alisei, taču, vairāk iepazīstot Sanitu, kļuvis grūti izlemt. Abām meitenēm esot savas labās īpašības — saliekot tās kopā, sanāktu ideāla princese.

Īpaši tika apspriesta Aiga. Meitenes, noskatoties raidījumu no malas, bija pārsteigtas par Aigas emociju uzplūdiem un raudāšanu kameru priekšā, stāstot par savām mēnešreizēm. «Princeses» atzina, ka kameru priekša tomēr vajag vairāk saņemties un rēķināties, ka tas, kas nofilmēts, var tikt parādīts.

Finālu skatieties LNT kanālā svētdien, 13. decembrī, plkst. 20.20.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu