Berga bazārā jauns sardīniešu restorāns

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kursuzsauks.lv

Berga bazārā atvērts sardīniešu restorāns «Murales». Jaunais restorāns atrodas vietā, kur pirms tam atradās restorāns «Light» (Dzirnavu ielā 84).

Restorāna piedāvājumā tiek solītas 40 veidu picas — gan tradicionālas («Margherita», «Quattro Formaggi»), gan pēc sardīniešu receptēm ceptas. Bez picām apmeklētāji varēs nobaudīt arī plašu otro ēdienu klāstu, salātus, sierus, jūras veltes, pastas, zupas, dažādas uzkodas un desertu.

Restorāna vadītāja Ticiāna Kessa stāsta, ka sardīniešu virtuve ir samērā vienkārša un vitamīniem bagātīga: «Tā kā Sardīnijā ir karsts klimats, daudzu ēdienu sastāvā ir citroni un apelsīni, bagātīgi tiek izmantots artišoks, olīveļļa, jūras veltes un dārzeņi.»

Īstus itāliešu ēdienus var pagatavot tikai no autentiskiem produktiem, tāpēc tādi produkti kā maize, sardīniešu makaroni, sieri tiks ievesti no Itālijas. Arī vīnu piedāvājumā netrūks Sardīnijas nosaukumu.

Pēcpusdienās restorānā plānotas «laimīgās stundas», kad apmeklētājiem tiks piedāvāti dažādi vīni un liķieri, kā arī notiks dzērienu degustācijas.

Būs arī īpaši piedāvājumi par draudzīgām cenām un biznesa pusdienas. Savukārt svētdienās būs īpaši piedāvājumi ģimenēm ar bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu