Brigmanis: Ščerbatiham alga valstij jāatmaksā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Jūs, vēlētāji, viņu [Viktoru Ščerbatihu] ievēlējāt Saeimā. Brigmanis nevienu sarakstā nav vienpersoniski ielicis,» tā apgalvo Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Sarunā Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» Brigmanis sacīja, ka uz vēlēšanām Ščerbatihs ZZS sarakstā bijis ar pēdējo numuru: «Vēlētāji viņu ievēlēja. Turklāt viņš absolūti apsteidza veselu plejādi sabiedrībā ļoti pazīstamu cilvēku.»

«No pjedestāla līdz zemei ir viens solis. Ja viņš no čempionāta būtu atbraucis ar medaļu, neviens par algu tagad nerunātu.»

Lai gan ZZS frakcijas vadītājs uzsvēra, ka atbildība jāuzņemas tautai, Ščerbatiham tomēr vajadzētu saņemto algu atmaksāt valstij. «Šis ir jautājums Ščerbatiham, vai ir godprātīgi saņemt šo naudu. Domāju, viņam tā jāatmaksā valstij,» viņš sacīja.

Lai gan Saeimas deputāts Ščerbatihs sportista karjeras dēļ rudens sesijā Saeimā bija manāms reti, deputāta algu viņš turpināja saņemt pilnā apmērā. Pats sportists atzīst, ka algu pelnījis nav, taču tāds esot likums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu