Vienu piketētāju no telšu pilsētiņas pie valdības ēkas nogādā slimnīcā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi vienu no protestētājiem, kas mitinās iepretim Ministru kabinetam (MK) uzslietajās teltīs, nogādājuši slimnīcā.

NMPD aģentūra LETA uzzināja, ka plkst.17.29 saņemts izsaukums uz nosacīto telšu pilsētiņu, jo vienam no protestētājiem - 57 gadus vecajam Genādijam - pēkšņi uznācis vājums un tāds kā ģībonis, kas varētu būt skaidrojams ne tikai ar spēku izsīkumu, ko izraisījusi atteikšanās no ēdiena un šķidruma uzņemšanas, bet arī ar organisma atdzišanu, ņemot vērā pašreizējo gadalaiku un gaisa temperatūru.

Mediķi viņu nogādājuši Rīgas 1.slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka piketētāju veselību ik pēc sešām stundām pārbauda NMPD darbinieki, aģentūru LETA informēja Veselības ministrijā (VM).

Arī līdz šim NMPD brigādes ir apraudzījušas piketētājus, un veselības problēmas šiem cilvēkiem nebija konstatētas.

Jau ziņots, ka vakar premjers Valdis Dombrovskis (JL) sniedzis plašas un izvērstas atbildes badastreika pieteicējam Gintam Gaiķenam, vienlaikus aicinot viņu pārtraukt badastreiku, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejā.

Atbildē uz piecām lapām plaši izklāstītas līdzšinējās valdības darbības nodarbinātības veicināšanas jomā, kā arī pieejamie atbalsta mehānismi.

Kā ziņots, protesta akcija pie valdības ēkas turpina vērsties plašumā un vakar iepretim Ministru kabineta ēkai bija uzslietas jau deviņas protestētāju teltis, novēroja aģentūra LETA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu