Grīviņa nogalināšanā nesaskata pasūtījuma slepkavības pazīmes

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Valsts policija uzņēmēja Viļņa Grīviņa nogalināšanā nesaskata klasiskas pasūtījuma slepkavības pazīmes.

«Tas, ka nekas nav nolaupīts, nenozīmē, ka nebija tāda nodoma. Kā noziegums tas nav klasiski padarīts, kā mūsu izpratnē pasūtījuma slepkavības — tātad nošauts cilvēks ar kontrolšāvienu. Laupīt arī tā nelaupa — ja tu vienu cilvēku noslepkavo, otru ievaino un tev nav nekādu šķēršļu mājā kaut ko paņemt, bet tu nepaņem,» pirmdien žurnālistiem klāstīja Rīgas reģiona kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Grišins, lūgts komentēt, vai nav jaunumu šajā lietā.

Šī krimināllieta rada daudz un dažādu jautājumu, un likumsargiem jāveic milzīgi daudz darba, taču pagaidām medijiem nav jaunumu, ko paziņot, piebilda Grišins.

Jau ziņots, ka Salaspilī pagājušās trešdienas vakarā nogalināts uzņēmējs, Tautas partijas biedrs un ziedotājs Vilnis Grīviņš.

Pēc sākotnējās informācijas, uzbrucējs bijis viens, taču tas vēl tiek noskaidrots izmeklēšanā, jo nevar izslēgt, ka viņam bijuši atbalstītāji.

Uzņēmēju mājas pagalmā uzbrucējs nodūris — uz mirušā ķermeņa konstatētas vismaz deviņas grieztas un durtas brūces. Savukārt uzņēmēja sieva, kas atradusies mājās, vienu reizi sašauta.

Policija izvirzījusi trīs nozieguma versijas — uzņēmējs nogalināts saistībā ar viņa biznesu, laupīšana vai arī uzbrukumam bijuši personīgi motīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu