Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Mazsālīta forele Ziemassvētku galdam

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

forele (1 kg)
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
pipari
ēdamkarote konjaka

Pagatavošana:

Notīrītu foreli apslaka ar konjaku un bagātīgi iesmērē ar sāls un cukura maisījumu, apber ar pipariem un noliek traukā zem sloga aukstumā.

Pēc 10 stundām (vai no rīta, ja vakarā sagatavota) foreli izņem no trauka, kur būs radusies sula, sagriež, apslaka ar citrona sulu un pasniedz.

Lai labi garšo!

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu