Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10275795t1hbbb5.jpg)
Nepieciešams:
forele (1 kg)
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
pipari
ēdamkarote konjaka
Pagatavošana:
Notīrītu foreli apslaka ar konjaku un bagātīgi iesmērē ar sāls un cukura maisījumu, apber ar pipariem un noliek traukā zem sloga aukstumā.
Pēc 10 stundām (vai no rīta, ja vakarā sagatavota) foreli izņem no trauka, kur būs radusies sula, sagriež, apslaka ar citrona sulu un pasniedz.
Lai labi garšo!