<i>Amber</i> kļūs par dīvu Lindas <i>Leen</i> vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ratnieks

16. decembrī «Sapņu fabrikā» ar lieliskiem panākumiem aizvadīts «Dzirkstošās dīvu nakts» pirmais koncerts, kurā ar sievišķīgu un muzikālu eleganci spīdēja Marija Naumova, Ance Krauze un Kristīna Zaharova. Pēkšņas slimības un balss zuduma dēļ uzstāties nevarēja Linda Leen.

«Linda saslima otrdien pēc kopīgā ģenerālmēģinājuma» stāsta koncerta producente Elita Mīlgrāve. «Trešdienas priekšpusdienā tika darīts viss iespējamais, lai viņa balsi atgūtu, taču neveiksmīgi. Vēl palika cerība, ka stāvoklis uzlabosies līdz otrajam koncertam ceturtdienas vakarā, diemžēl šorīt kļuva skaidrs, ka Linda nevar piedalīties arī tajā. Taču gribu uzsvērt, ka, tāpat kā vakardienas koncerta publika, esmu sajūsmā par trim pārējām meitenēm — viņas bija fantastiskas un paveica neiespējamo, dažās stundās pārstrādājot divus mēnešus gatavoto programmu un pat iestudējot vairākus jaunus numurs. Tagad ir pilnīgi skaidrs, ka mums ir īstas dīvas!»

«Tikko vienojāmies, ka otrajā koncertā, kurš tiks arī filmēts TV3 Jaungada īpašajam šovam, burvīgajām dīvām pievienosies arī ceturtā. Tā būs dziedātāja ar samtaino balsi — Amber, kurai ir laba pieredze jau no pērnā «Dīvu nakts» koncertšova,» atklāj Sindija Vilde, koncerta «Dzirkstošā dīvu nakts» organizatore.

Trešdienas koncertu noskatījās vēl viena pērnās «Dīvu nakts» dalībniece Olga Rajecka, kura neslēpa sajūsmu par kolēģu sniegumu: «Koncerts ir lielisks! Meitenes dzied ļoti profesionāli, uz skatuves ir brīnišķīga modes skate, fantastiski tērpi, muzikalitāte un svētku noskaņa. Esmu sajūsmā par Mariju Naumovu — Francijā pavadītajā laikā viņa ir ļoti progresējusi, bija grūti no viņas atraut skatu. Ances Krauzes atgriešanās uz skatuves pēc divu bērnu audzināšanas ir svētki visiem. Un mazā Kristīna Zaharova izdarīja varoņdarbu, paveicot milzumu melnā darba. Visas trīs ir pelnījušas, ka viņas mīl!»



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu