«Telšu pilsētiņas» iemītnieki šorīt atteikušies no veselības pārbaudes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem sestdien no rīta ierodoties tā dēvētajā telšu pilsētiņā iepretim Ministru kabinetam, tur sastapti divi «pilsētiņas» iemītnieki, taču tie abi atteikušies veikt veselības pārbaudes.

To aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta komunikāciju vadītāja Ilze Bukša.

Teltīs mītošos cilvēkus mediķi apskata ik pēc sešām stundām. Kā atzina Bukša, veselības pārbaužu veicēji protesta akcija vietā katru reizi satiek un izmeklē citus cilvēkus.

Kā ziņots, šonedēļ slimnīcā ar plaušu karsoni tika nogādāts akcijas aizsācējs Gints Gaiķēns, kā arī vēl viens akcijas dalībnieks.

Jau ziņots, ka Gaiķēns pie valdības ēkas protesta akciju sāka 30.novembrī. Viņš nav apmierināts ar valstī notiekošo un prasīja valdību steidzami risināt bezdarba problēmas.

Vēlāk viņam pievienojās aizvien jauni protestētāji, iepretim valdības ēkai izveidojot telšu pilsētiņu. Pieci protestētāji šonedēļ teltīs pārlaida nakti, kurās gaisa temperatūra pazeminājās līdz gandrīz mīnus 20 grādiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu