«Telšu pilsētiņas» iedzīvotājs pēc 40 minūšu sarunas ar premjeru viņu neatpazīst

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atgriežoties no komandējuma Kopenhāgenā, premjers Valdis Dombrovskis (JL) vakar pēc plkst.23 devies uz tā dēvēto telšu pilsētiņu iepretim Ministru kabinetam, kur sastapis tikai vienu iemītnieku, aģentūrai LETA apstiprināja premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Dombrovskis ar vienīgo pilsētiņas iedzīvotāju un bariņu jauniešu runājies gandrīz 40 minūtes, bet sarunas noslēgumā piketētājs krievu valodā premjeram esot vaicājis: «Kas jūs tāds esat? Vai pārstāvat valdību?"

Dombrovskis nolēmis pirmdien lūgt sociālos dienestus iesaistīties un sniegt nepieciešamo palīdzību, lai cilvēkiem vairs nebūtu milzīgajā salā jāprotestē teltīs iepretim Ministru kabinetam.

Jau dodoties uz tā dēvēto telšu pilsētiņu, Dombrovskis zinājis, ka slimības ir novārdzinājušas dažus tās iemītniekus un viņi atrodas slimnīcā.

Kā jau ziņots, neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem šorīt ierodoties tā dēvētajā telšu pilsētiņā iepretim Ministru kabinetam, tur sastapti divi «pilsētiņas» iemītnieki, taču tie abi atteikušies veikt veselības pārbaudes. Teltīs mītošos cilvēkus mediķi apskata ik pēc sešām stundām.

Kā ziņots, šonedēļ slimnīcā ar plaušu karsoni tika nogādāts akcijas aizsācējs Gints Gaiķēns, kā arī vēl viens akcijas dalībnieks.

Jau ziņots, ka Gaiķēns pie valdības ēkas protesta akciju sāka 30.novembrī. Viņš nav apmierināts ar valstī notiekošo un prasīja valdību steidzami risināt bezdarba problēmas.

Vēlāk viņam pievienojās aizvien jauni protestētāji, iepretim valdības ēkai izveidojot «telšu pilsētiņu».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu