Miņins: kamēr nav 1. vieta, vienmēr var labāk

bobslejs.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

«Kritienā mazliet sasitāmies, taču nevienam no komandas nekādu traumu, par laimi nav un viss ir kārtībā. Diemžēl neveiksmīgi sanāca izbraukt pēdējo virāžu jau uzreiz aiz finiša līnijas – bobu sameta un es to vairs nespēju iztaisnot,» portālam «www.bobslejs.lv» sacīja Latvijas bobsleja izlases pilots Jānis Miņins, kura četrinieks svētdien Altenbergas trasē Vācijā uzreiz pēc otrā brauciena finiša piedzīvoja nepatīkamu kritienu.

Jau vēstījām, ka Miņina četrinieks Pasaules kausa izcīņas piektajā posmā divu braucienu kopsummā izcīnīja piekto vietu. Savukārt čempionāta kopvērtējuma tabulā Miņins šobrīd ieņem augsto 2. vietu.

«Protams, kamēr nav izcīnīta pirmā vieta, vienmēr var atzīt, ka varēja labāk. Un ir skaidrs, ka tieši tāds viedoklis vienmēr būs treneriem – tādēļ jau viņi ir treneri. Taču mēs - visi komandas puiši - kopumā ar pašreiz sasniegto esam apmierināti. Loģiski, tas nekādā mērā nenozīmē, ka mēs tagad paliksim pie sasniegtā un vairs necīnīsimies,» telefonsarunā no Altenbergas sacīja Jānis Miņins, lūgts paust savu vērtējumu par sasniegto svētdienas mačos..

Bobslejists sacīja, ka šobrīd aiz muguras ir divas trases, kas viņam radīja lielākās galvassāpes un respektu – Leikpleisida ASV un svētdien izbrauktā Altenbergas trase Vācijā. «Šīs divas trases man personīgi bija visnepatīkamākās jo tās ir pietiekami sarežģītas un ne visai vienkārši izbraucamas. Tagad atlikušajās trasēs jutīšos jau drošāk. Jācer, ka arī visus iepriecinošs rezultāts neizpaliks,» sacīja Miņins.

Jau svētdien vakarā Latvijas bobsleja izlase izbrauks uz Latviju lai Ziemassvētku nedēļā nedaudz atpūstos, bet jau uzreiz pēc tam dotos atkal uz treniņnometni, lai gatavotos pēdējiem trijiem Pasaules kausa izcīņas posmiem nākamā gada janvārī.

«Nezinu, cik mums šī nedēļa ļaus reāli atvilkt elpu, bet nu ko lai dara – treneri liek turpināt treniņus, tad nu mums atliek paklausīt un darīt,» ar smaidu pauda Miņins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu