Telšu pilsētiņas aktīvisti bažījas par sausā likuma ievērošanu Jaungada naktī

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Protestētāju telšu pilsētiņas aktīvisti iepretī valdības namam Jaungada naktī sagaida daudzu interesentu, tostarp ārvalstu tūristu, viesošanos visas nakts garumā. Aktīvistu vidū gan ir radušās pārdomas par to, kā šajā naktī nodrošināt telšu pilsētiņas nerakstīto likumu - nelietot alkoholu.

Viens no telšu pilsētiņas iemītniekiem Aigars aģentūrai BNS sacīja, ka gadumijas naktī sagaidāms liels interesentu skaits, daļa no viņiem, visticamāk, arī piedāvās alkoholu. Tomēr protestētājiem gan no tā vajadzētu atturēties saskaņā ar noteikto vienošanos.

Nekādas speciālas aktivitātes, sagaidot Jauno gadu, telšu pilsētiņā gan nav paredzētas.

«Nekādu diskotēku jau te nerīkosim,» teica telšu pilsētiņas iemītnieks.

Savukārt protestētājs Konstantīns pastāstīja, ka par telšu pilsētiņu interesi izrāda arī aizvien vairāk ārvalstu tūristu. Piemēram, kāds viesis no Turcijas tajā paviesojies jau četras reizes.

Jau ilgāku laiku telšu pilsētiņā ir ne mazāk kā pieci cilvēki, kuri viens otru ik pa brīdim nomaina.

Protesta akcija iepretim valdības mājai norisinās kopš 30.novembra, un pamazām šajā vietā jau izveidojusies neliela telšu pilsētiņa. Protestētāji ir izteikuši dažādas prasības saistībā ar ekonomisko situāciju Latvijā un izdzīvošanas iespējām pašreizējos apstākļos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu