Britu premjers atzīts par vissliktāk ģērbto cilvēku pasaulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas premjerministrs Gordons Brauns neilgi pirms vēlēšanām saņēmis kritiku pavisam negaidītā «frontē», jo britu žurnāls «GQ» atzinis viņu par gada vissliktāk ģerbto cilvēku, vēsta «[s:30314]». Pagājušajā gadā Brauns ieņēma šī topa trešo vietu.

Brauns zaudējis stila cīņā Francijas prezidentam Nikolā Sarkozī, britu aktierim Raselam Brendam un Ziemeļkorejas līderim Kimam Čen Iram.

Par Francijas līderi «GQ» eksperti izteikušies, ka «viņam mazāk jāsatraucas par savu garumu, bet vairāk par savu stilu. Sarkozī ar savu 1,65 metrus īso augumu bieži nēsā apavus ar paaugstinātiem papēžiem.

Eleganti ģērbto slavenību topa augšgalā atrodams populārais «vampīrs» Roberts Petinsons. Atzinīgi novērtēts arī Deivida Bekhema, «Take That» grupas dalībnieku, modes guru Toma Forda, Daniela Kreiga un Brauna opozīcijas līdera Deivida Kamerona ģērbšanās stils.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu