Premjeram nav iebildumu pret Repšes ģērbšanās stilu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Premjeram Valdim Dombrovskim (JL) nav iebildumu pret finanšu ministra Einara Repšes (JL) ģērbšanās stilu, kurš jau vairākus mēnešus konsekventi tērpjas ādas uzvalkā.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai premjeram nav iebildumu pret šādu ministra ģērbšanās stilu, Dombrovskis bija strikts un lakonisks: «Nē!»

Repše kopš pērnā gada rudens valkā dizainera pagatavotu melnu ādas uzvalku ar baltām svītrām.

Šāds ministra ģērbšanās stils izraisījis arī plašu rezonansi un interesi sabiedrībā. Sociālajā portālā «twitter.com» pat sākta kampaņa un parakstu vākšana pret šādu ministra ģērbšanās stilu. Pāris dienu laikā petīcijai pievienojušies 258 interneta lietotāji.

Arī pats Repše līdz šim publiski nav plašāk komentējis savu ģērbšanās stilu. Ministra preses pārstāvis Aleksis Jarockis aģentūrai LETA uzsvēra, ka Repšes apģērbs nav saistāms ar amatpersonas tiešajiem pienākumiem un uzvalks ir vairāk privāta lieta, kas neietekmē ne ministra darba pienākumu pildīšanas kvalitāti, ne efektivitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu