Maikls Džeksons pirms nāves ierakstījis dziesmu ar Leniju Kravicu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Rokzvaigzne Lenijs Kravics apstiprinājis, ka nesen internetā nopludinātā, agrāk neizdotā dziesma, ko viņš ierakstījis kopā ar Maiklu Džeksonu, ir īsta, vēsta «[s:30397]».

Dziesmas nepabeigtā, nemiksētā 90 sekunžu versija tikusi ierakstīta pagājušajā gadā pirms popkaraļa nāves jūnijā.

Lenijs nezin kā dziesma varēja parādīties internetā, jo savu ierakstu viņš turējis mājās, seifā.

versija pirms pāris dienām noplūda internetā. Kravics video ierakstā apstiprinājis, ka tā radusies, viņam sadarbojoties ar Maiklu Džeksonu. Viņš piebilda, ka nākotnē noteikti tiks izdota dziesmas pilnā versija. «Šo dziesmu es ierakstīju kopā ar Maiklu,» viņš paskaidroja. «Es to viņam producēju, sarakstīju dziesmu un spēlēju visus instrumentus.«

«Tā bija viena no brīnišķīgākajām muzikālajām pieredzēm, ko es jebkad esmu piedzīvojis. To ierakstīja divi cilvēki, kas ciena viens otru un mīl mūziku. Es vēlos pēc iespējas ātrāk pabeigt darbu pie tās, lai fani varētu noklausīties visu dziesmu tādu, kāda tā bija plānota - kā es ar Maiklu to bijām domājuši», stāsta Lenijs Kravics.

Lenija uzruna faniem:

Vietnē "YouTube" jau atrodamas neskaitāmas dažādu dīdžeju veidotas dziesmas versijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu