«Drakula» sers Kristofers Lī izdos smagā metāla albumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Britu aktieris sers Kristofers Lī, kas pazīstams kā Grāfs Drakula un nesenākā lomā kā Sarumans  Pītera Džeksona triloģijā «Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks»), pavasarī izdos smagā metāla albumu par Kārli Lielo, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Kā atklāja 87 gadus vecais aktieris, kas pagājušajā oktobrī tika iecelts bruņinieku kārtā, jaunais labums sauksies «Charlemagne: By the Sword And the Cross» un tiks izdots martā.

Albumā Kristofers Lī dziedās kopā ar pilnu orķestri, kori un vairākiem pieaicinātajiem mūziķiem, kuru vārdi pagaidām netiek atklāti. Lī raksturojis albuma mūzikas žanru kā simfonisko metālu. «Man par izbrīnu un lielu prieku, es pēkšņi atklāju, ka man ir vēl kādas spējas,» sacīja sers Kristofers Lī tiešsaistes video, kas publicēts failu koplietošanas vietnē «YouTube». «Domāju, ka tas, kas martā nāks klajā, būs sensacionāls.«

«Šajā albumā ir ļoti daudz personāžu. Daudz. Protams, ir pats Kārlis Lielais, ko iedziedu es, tad ir Kārlis Lielais jaunībā, viņa tēvs, brālis, pat pāvests.«

2006.gadā Lī jau bija izlaidis albumu «Revelation», kurā ietilpa visai dīvainas dažādu dziesmu kaverversijas, ieskaitot Frenka Sinatras «My Way» un Ziemassvētku korāli «Klusa Nakts».

Kristofers Lī ir piedalījies vairāk nekā 250 filmās, tostarp arī Astrīdas Lingrēnas grāmatas «Mio, my Mio» («Mio, manu Mio») ekranizācijā, Tima Bērtona šausmu filmā «Sleepy Hollow» («Jātnieks bez galvas»), Ričarda Lestera 1973.gada filmā «The Three Musketeers» («Trīs musketieri») un daudzās citās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu