Repše lepojas ar šiko uzvalku un nemainīšot to līdz vasarai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Finanšu ministrs Einars Repše neesot apvainojies par citu politiķu un masu mediju smīkņāšanu ekstravagantā ādas uzvalka sakarā, vēsta «[s:30425]». 

Repšem ar pašapziņu viss ir kārtībā un viņš pats uzskata, ka uzvalkā izskatoties lieliski un izceļoties uz citu fona. «Es atsevišķu stila speciālistu aizraušanos ar no lupatām darinātiem uzvalkiem neatbalstu,» ironiski laikrakstam «Neatkarīgā» norādījis Repše. Žurnālistam lūdzot konkretizēt, kuri tad ir tie, kas tādus uzvalkus valkā Einars ar starojošu smaidu attraucis: «Piedodiet - visi izņemot mani!»

Jautājums, vai šīs sabiedriskais spiediens neliek apdomāt uzvalka kāršanu skapī, Repši nav mulsinājis. Viņš turpinājis lielīt ekskluzīvo apģērbu: «Pasarg Dievs! Viņš tik labi izskatās! No lupatām darināts uzvalks» pēc tādas valkāšanas jau sen izskatītos patiešām nožēlojami. Vasarā, tad kad būs karsts un nāksies pāriet uz vasaras uzvalku - tad. Tas ir mans labākais uzvalks! Tik ērts!», «Neatkarīgajai» klāsta Repše.

Arī komentāri par Latvijas finanšu ministra tēla graušanu, Repši nespēj izsist no līdzsvara. «Tā lieta ir tikai cilvēku galvās, tā ir pilnīga nosacītība. Ja mēs kādreiz nemēģinātu mainīt pieņemtā robežas, tad mēs nekad neattīstītos,» filozofiskā gultnē savu komentāru pabeidz ministrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu