Jāgrs: NHL šāds kautiņš nevarētu notikt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Savu viedokli par notikumiem sestdienas spēlē Čehovā starp «Vitjaz» un Omskas apgabala «Avangard» sniedzis slavenais «omskiešu» uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs, ziņo [s:30461].

«Nekad iepriekš neko tādu nebiju redzējis, un pat ne dzirdējis,» neslēpj čehu hokeja zvaigzne. «Un noteikti tas nav noticis, kamēr spēlēju Nacionālajā hokeja līgā. Tur tas nemaz nevarēja notikt, jo noteikumi ir sekojoši. Ja spēlētājs jau iesildīšanās laikā izkaujas vai no soliņa iesaistās kautiņā, kur cīnās laukumā esošie hokejisti, tad viegli var saņemt 20 spēļu diskvalifikāciju.»

«Tādejādi spēlētājs zaudētu ceturtdaļu sezonas algas. Turklāt diskvalifikācijas var būt vēl bargākas - uz pusgadu vai pat visu gadu. Neviens negribēs rīkoties tik dumji, lai paliktu bez hokeja uz veselu gadu,» skaidro Jāgrs.

Tāpat Jāgrs atklājis detaļas no saķeršanās ar «Vitjaz» komandas kausli Dārsiju Vero. «Ja esi «policists», tad jāievēro cieņas kodekss. Mums apkārt notika kautiņi, bet es viņu turēju. Vero man teica: «Viss, nomierinamies. Nekausimies savā starpā.». Es viņu atlaidu, bet jau pēc brīža saņēmu sitienu pa seju. Negaidīju sitienu, tāpēc nokritu,» norāda Jāgrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu