Vero: kauties vairāk noskaņoti bija «Avangard» hokejisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

KHL komandas Čehovas «Vitjaz» hokejists Dārsijs Vero uzskata, ka par masveida kautiņa iniciatoriem sestdienas mačā kļuva Omskas apgabala «Avangard» spēlētāji, ziņo [s:30465].

«Pirmo konfliktu spēles laikā izprovocēja «Avangard» spēlētājs. Mūsu Brents Sagdens ir karstasinīgs puisis. Ja kāds pretinieks veiks rupju spēka paņēmienu, viņš dosies aizstāvēt komandas biedru,» skaidro Vero, kurš pašlaik ir KHL visrupjākais hokejists.

«Pirmais kautiņš sākās pēc tam, kad ar elkoni pa galvu tika trāpīts mūsu aizsargam. Kurš devās aizstāvēt aizsargu, to es precīzi neredzēju. Taču man šķiet, ka kauties vairāk noskaņoti bija «Avangard» hokejisti. Varbūt viņi vēlējās revanšēties par zaudējumu pirmajā mačā?» prāto «Vitjaz» kanādiešu uzbrucējs.

«Tagad vairs nav svarīgi, kurš pirmais sāka. Omskas komandas spēlētāji jau iesildīšanās laikā regulāri ieslidoja aiz sarkanās līnijas, kas ir mūsu teritorija un pretiniekiem tur nav jābūt, tādēļ nācās savu teritoriju aizstāvēt ar dūrēm» norāda Vero. «Saprotiet, mēs gatavojāmies sīvai cīņai un krājām sevī niknumu uz pretinieku. Bet pretinieks piespieda šim niknumam izgāzties.»

«Toties līdzjutēji domājams guva baudu. Nav noslēpums, ka šeit vairumam skatītāju patīk kautiņi uz ledus. Sanāk, ka mēs viņus iepriecinājām,» piebilst Vero.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu