Varēs iegādāties biļetes uz Mūzikas Gada balvas ceremoniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šogad biļetes uz Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvu būs iegādājamas publiskā tirdzniecībā no 20. janvāra. Līdz šim prestižais notikums Latvijas mūzikas ierakstu dzīvē plašākai publikai bijis pieejams vien televīzijas tiešraidē – iepriekš apbalvošanas ceremoniju, kas notiek jau 13 gadus, klātienē varēja baudīt lūgtie viesi – nominētie mūziķi, to ģimenes un tuvākie draugi, mūzikas industrijas cilvēki un ierakstu izdevēji, žūrijas locekļi, mediju un sponsoru pārstāvji.

Šogad organizatori nolēmuši padarīt pasākumu sabiedrībai pieejamāku, krasi ierobežojot ielūgumu skaitu un piedāvājot tirdzniecībā biļetes.

Latvijas Mūzikas producentu apvienības LaMPA valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve: «Laiki mainās un arī Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balva mainās tiem līdzi – šogad  esam izdarījuši jau vairākas izmaiņas pasākuma nolikumā, kas devušas ļoti pozitīvu rezultātu – samazināta ierakstu iesniegšanas maksa, nodrošināta iespēja darbus iesniegt elektroniski. Lai gan arī iepriekšējos gados esam piedāvājuši nelielu skaitu biļešu interesentiem, tomēr līdz šim tas nav bijis pamanāms daudzums un neesam to popularizējuši.»

Balvu pasniegšanas ceremonijā – koncertā skatītājus gaida tikšanās ar populārākajiem Latvijas mūziķiem, atkalredzēšanās ar jau iemīļotiem māksliniekiem gan uz skatuves, gan zālē, kā arī dažas pavisam jaunas tikšanās. Jau tradicionāli, šovā gaidāmi arī dažādi pārsteigumi – neierasti mūziķu salikumi, nepieredzēti ampluā, ievērojamas personības un īpaši viesi.

Biļetes uz koncertu  būs pieejamas Biļešu paradīzes kasēs no 20. janvāra.

Elita Mīlgrāve: «Nav iespējams translēt tās emocijas un atmosfēru, kas ir uz vietas koncertā. Pieprasījums pēc biļetēm uz Gada Balvu vienmēr ir bijis liels un jau vairākus mēnešus pirms paša pasākuma saņemam lūgumus dot iespēju iegādāties vietas zālē, tāpēc iesaku pasteigties tiem, kas šo notikumu vēlas baudīt klātienē.«

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas 2009 ceremonija – koncerts notiks 23. februārī, Latvijas Nacionālajā operā. Balvas tiks pasniegtas 17 nominācijās. Nomināciju saraksts, kā arī izvirzītie pretendenti skatāmi «gadabalva.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu