KHL mainīs reglamentu, lai bargāk sodītu kaušļus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība jau tuvākajā laikā plāno mainīt reglamentu, lai kautiņos iesaistītie hokejisti saņemtu bargākus sodus.

Šīs izmaiņas vairāk skars hokejistus, kuri kautiņā iesaistīsies no rezervistu soliņa. Pēc pašreizējā reglamenta par šādu pārkāpumu hokejists tiek noraidīts līdz mača beigām, automātiski saņem vienas spēles diskvalifikāciju un šķiras no noteiktas naudas summas.

KHL vadība plāno izmainīt reglamentu, lai nākotnē noteikumus pārkāpušais hokejists izlaistu daudz vairāk mačus.

Kā ziņots, KHL spēle starp Čehovas «Vitjaz» un Omskas apgabala «Avangard» sestdien Čehovā pēc vairākiem masu kautiņiem tika pārtraukta jau ceturtajā minūtē.

KHL Tiesnešu departamenta vadītājs Aleksandrs Poļakovs atzina, ka šāda veida kautiņus tiesnešiem ir ļoti grūti izšķirt. «Nedomāju, ka tiesneši varēja kaut ko darīt, kad kautiņš pārvērtās par masveida, jo uz laukuma ir tikai trīs tiesneši.»

Jau ziņots, ka KHL vadība abām komandām par sarīkoto masveida kautiņu piesprieda tehniskos zaudējumus ar rezultātu 0:5. Vēl jo vairāk, klubs «Vitjaz», kas bija kautiņa iniciators, par līdzīga incidenta atkārtošanu tiks izslēgts no KHL čempionāta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu