Mūzikas sensācija Sūzana Boila saceļ lidostā traci, dziedot grīdas slotā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Talantu šova «Britain's Got Talent" uzvarētāja un Sūzana Boila Londonas lidostā sarīkojusi improvizētu koncertu, VIP klases uzgaidāmajā telpā sākot dejot un dziedot grīdas slotā.

Kad 48 gadus vecā skotiete sāka izkliegt nepiedienīgus vārdus, iejaucās aviosabiedrības «British Airways» (BA) darbinieki, kas lūdza viņu nomierināties, vēsta britu tabloīds «The Sun». «Tur valdīja īsts haoss,» stāstīja bulvārpreses izdevumam kāds aculiecinieks. «Sūzana bija nemierīga un satraukta jau kopš brīža, kad viņa iegāja iekšā, un nekavējoties sarīkoja scēnu. Viņa dziedāja un dejoja, izkliedza piedauzības pilnā skaļumā.«

Notikušo apstiprināja aviosabiedrības pārstāvis. «Kāds klients BA atpūtas telpā otrdien kļuva agresīvs, un (darbinieki) palūdza viņu apvaldīt sevi.«

Boila no Londonas devās uz Čikāgu, kur viņai bija paredzēta filmēšanās Opras Vinfrijas televīzijas sarunu šovam «The Oprah Winfrey Show».

Boilas uzvedība izraisījusi jautājumus par viņas garīgo veselību jau kopš viņas pirmās uzstāšanās publikas priekšā. Kā atzinusi pati dziedātāja, viņai patiešām ir nelielas psihiskas novirzes, kas saistītas ar dzemdību traumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu