<i>Gustavo</i> dziesmai «Mūsu soļi» tapis videoklips

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Georgs

Gustavo jaunajā gadā piedāvā jaunu videoklipu dziesmai no topošā albuma «3. elpa».

Dziesma «Mūsu soļi» stāsta par mērķtiecību, drosmi un ticību saviem spēkiem. Klipa režisors, vizuālais burvis Čižiks (Aivars Čivželis), dziesmu ilustrējis, veidojot stāstu, kurā redzamas dažādu nozaru ikonas, kas ar darbu un neatlaidību guvušas lielus panākumus.

Mūzikā tā ir grupa «Prāta Vētra», kas no Jelgavas mēroga ansamblīša izaugusi par kolektīvu, kura koncerti Mežaparka estrādē ir pilnībā izpārdoti. Zinātni pārstāv profesors Andris Buiķis, kurš uzrakstījis vairāk nekā 300 zinātniskas publikācijas, īpašu uzmanību veltot matemātikai un fizikai. Savukārt Karaliskais Improvizācijas Teātris (Jānis Skutelis, Varis Klausītājs, Ģirts Runātājs, Arvis Dejotājs) humora latiņu Latvijā pacēlis nebijušos augstumos, parādot, ka arī latvieši prot jokot.

Sporta jomu ilustrē basketbola klubs VEF, kuram dziesma «Mūsu soļi» ir oficiālā himna. Kaut arī Vefiņš augstākās virsotnes sasniedza pagājušajā gadsimtā, tas ir reāls piemērs, ka ar cīņassparu un neatlaidību iespējams ir pilnīgi viss. Ar šādu domu ik reizi laukumā dodas arī jaunā VEF komanda.

«Klipa piedziedājumā redzamie jaunieši simbolizē tos gaišos prātus, kuri veidos mūsu nākotni. Ticu, ka ikkatrs no viņiem var kļūt par labāko, nepieciešams vien apzināt mērķi, uz kuru tiekties,» saka Gustavo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu