Luijs Fonteins aicina ziedot izdegušā kluba atjaunošanai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fontainepalace.lv

Liepājas domes deputāts, mūziķis un uzņēmējs Luijs Fonteins jeb īstajā vārdā Stēns Lorenss Fonteins aicina ziedot līdzekļus izdegušā kluba atjaunošanai, aģentūrai LETA sacīja Fonteins.

Ziedot līdzekļus var, zvanot uz ziedojumu tālruņa numuru 9000698 vai ieskaitot «DnB NORD banka kontā» - LV85RIKO0002013154229.

Fonteins pēc apmēram mēnesi ilgas atvaļinājuma pavadīšanas Venecuēlā vakar klātienē apskatījis gada nogalē izdegušo mūzikas klubu «Fontaine Palace». Viņš atzīst, ka situācija nav iepriecinoša - ēka izdegusi par 60%-70%, tomēr, viņaprāt, klubu ir iespējams atjaunot.

Pats Fonteins cer, ka to varētu īstenot un klubu atkal apmeklētājiem atvērt jau maijā vai jūnijā.

Kā ziņots jau iepriekš, nodegušā kluba izklaides programma pagaidām pārcelta uz jaunu vietu - «Fontaine Royal» viesnīcas telpās izveidoto bāru «Fire bar».

Vairāki kluba «Fontaine Palace» atbalsta pasākumi notiks ārpus Liepājas - 23.janvārī klubā «Rock’n’Riga», 6.februārī Vecrīgas klubā «Depo» un 26.februārī Cēsu klubā «Fono klubs».

Jau ziņots, ka 30.decembra rītā Liepājas klubā «Fontaine Palace» izcēlās plašs ugunsgrēks, kurā pilnībā izdega kluba telpas un nodega ēkas jumts.

Ugunsgrēks izcēlies pirmajā stāvā, ko nosacīti var dēvēt arī par pagrabstāvu, un pa ventilācijas lūkām izplatījies uz otro stāvu un jumtu.

Kā ugunsdzēsējiem pastāstījuši kluba pārstāvji, brīdī, kad izcēlās ugunsgrēks, kluba otrajā stāvā atradušies aptuveni 15 cilvēki, kuri nekavējoties pametuši telpas. Pirmajā stāvā apmeklētāju neesot bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu