Sāksies biļešu tirdzniecība uz Roda Stjuarta koncertu Viļņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Biļetes uz vienu no vērienīgākajiem šīs vasaras koncertiem Baltijā būs iespējams iegādāties sākot no 26.janvāra visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās, kā arī internetā «bilesuserviss.lv». To cena būs sākot no 25 latiem.

Jau ziņots, ka 10.jūnijā leģendārais britu dziedātājs Rods Stjuarts (Rod Stewart) koncertēs Viņģa parkā Viļņā. Tā būs vienīgā rokzvaigznes uzstāšanās Baltijas valstīs. Koncerta laikā dziedātājs prezentēs savu albumu ar nosaukumu «Soulbook», kā arī izpildīs dziesmas, kas jau kļuvušas par rokmūzikas klasiku.

«Grammy» balvas ieguvējs Rods Stjuarts ir viens no slavenākajiem dziedātājiem un komponistiem pasaules rokmūzikas vēsturē. Viņa četrdesmit gadus ilgās mūzikas karjeras laikā visā pasaulē pārdoti vairāk kā 250 miljoni ierakstu. Mūziķis milzīgu popularitāti iekarojis ar dziesmām «Maggie May», «Sailing», «Tonight's The Night (Gonna Be Alright)», «I Don't Want To Talk About It», «The First Cut Is the Deepest», «Do Ya Think I'm Sexy?», «Baby Jane», «Downtown Train», «Have I Told You Lately» un neskaitāmām citām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu