Mikijs Rurks: Es neapmainītu savu draudzeni pat pret 20 «Oskariem»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktieris Mikijs Rurks paziņojis, ka neapmainītu savu jauno krievu draudzeni Anastasiju Makarenko pat pret 20 «Oskara» balvām.

57 gadus vecais aktieris, kas 2009.gadā bija nominēts «Oskara» balvai kā labākais aktieris par savu sniegumu Darena Aranofska drāmā «The Wrestler» («Cīkstonis»), taču balvu tā arī neieguva, atzinis, ka nekas viņam nesniedz lielāku laimi kā attiecības ar krievu modeli. «Viņa ir debesu dāvana,» paziņoja Rurks. «Protams, viņa ir skaista sieviete. Taču viņai ir plaša sirds, viņai ir lieliska ģimene, viņai ir patiešām tuvas attiecības ar savu māti un tēvu - viņi ir lieliski cilvēki.«

«Es viņu nemainītu pat pret 20 ASV Kinoakadēmijas balvām.«

Arī Anastasijas ģimenei patīk Rurks. Modele bija aizvedusi savu draugu uz Vāciju, lai iepazīstinātu ar vecākiem un saņemtu viņu svētību. «Viņš viņiem ļoti patika. Viņš ir skaistākais vīrietis pasaulē, viņš ir īsts mīļumiņš, labākais draugs pasaulē,» sacīja Makarenko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu