NRA apzadzis «ofisa zaglis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Neatkarīgās Rīta Avīzes» (NRA) redakcijā bija paviesojies un to apzadzis tā saucamais «ofisa zaglis».

To žurnālistiem pirmdien sacīja Rīgas Kriminālpolicijas šefs Andrejs Grišins.

Viņš skaidroja, ka «ofisa zaglis» ir tāds garnadzis, kurš apstaigā iestādes un uzņēmumus, novēro un pēc tam apzog.

Šādiem cilvēkiem īpašas iemaņas neesot vajadzīgas, jo viņi iekāro tādas lietas, kuras nav rūpīgi apsargātas. Tomēr, Grišins pieļāva - ja NRA redakcijā nebūtu stikla durvju, iespējams, zaglis tās nespētu atvērt.

Vīrietis aizturēts 18.janvārī un 20. janvārī viņš apcietināts.

Grišins izteica aizdomas, ka noziedznieks pirms tam jau ir bijis NRA birojā, noskaidrojis, ka tur ir vērtīgas lietas un nolēmis to apzagt. Viņš salīdzināja, ka tas ir tāpat kā ar slimnīcu palātu apzadzējiem, kuri apstaigā palātas un nozog pacientiem mobilos telefonus un citas vērtīgas lietas.

Viņš uzsvēra, ka ir samērā pārliecinoši pierādījumi tam, ka tieši šis vīrietis atradies nozieguma vietā. Tomēr pagaidām vēl nav noskaidrots, kas noticis ar redakcijā nozagtajām mantām.

1984. gadā dzimušais garnadzis iepriekš jau bijis četras reizes tiesāts par dažādām zādzībām un tikai pērn oktobrī tikai iznācis no cietuma. Policija noskaidro, vai pa šo laiku, kopš viņš iznācis no ieslodzījuma vietas, vīrietis nav pastrādājis vēl kādu noziegumu.

Plašāku informāciju policija izmeklēšanas interesēs atturas sniegt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu