<i>Emi</i> gatavojas starptautiskai koncerttūrei un uzsāk projektu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: emimusic.lv

Dziedātāja Emi uzsāk projektu, kura laikā katru nedēļu iepazīstinās ar vienu jaunu dziesmu un īsu dokumentālu video. Projekts «Making of Emi» ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā.

Pirmais singls iznāks 9.februārī un turpmāko divpadsmit nedēļu laikā klausītājiem būs iespēja novērtēt Emi oriģinalitāti, patiesumu, spēju izklaidēt un tajā pašā laikā iedvesmot, klausoties dziesmas, ko raksturo mīlestība, kaisle, seksualitāte, kā arī etniskums un mistika. Bet jau augustā Emi uzdrošināsies iet tur, kur citi Latvijas mūziķi vēl nav gājuši.

Emi ir nolēmusi šogad Latvijas un ārzemju mūzikas tirgū ienest jaunas dvesmas, kā arī parādīt savas mākslinieces spējas. Dziedātāja sola: «Šis ir Emi gads, un vārdu Emi Jūs dzirdēsiet ļoti bieži. Nost ar garlaicīgiem koncertiem, Latvija māk labāk!». Dziedātājai galvenais ir uzstāšanās process un fanu priecēšana, tādēļ projekta «Making of Emi» dziesmas būs pieejamas bez maksas.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu «emimusic.lv» un reģistrējies. Reģistrētiem lietotājiem būs pieejamas lētākas biļetes uz dziedātājas koncertiem, iespēja lejupielādēt mūziku bez maksas, īpašie ielūgumi uz Emi pasākumiem, kā arī iespēja piedalīties «Dejo kā Emi» deju nodarbībās.

Plašākai publikai Emi kļuva zināma 2004.gadā, kad dziedāja grupā «Sister Act». Pa šiem gadiem dziedātāja ir tuvāk iepazinusies ar pasaules mūzikas biznesu un guvusi atbalstu no pasaules līmeņa producentiem un māksliniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu