Jānis Skutelis aicina uz stāvizrādi «Mhmmm..»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

KIT dalībnieki dodas atvaļinājumā - Andris Rupais (Spānija- bizness), Gustavs Butelis (Taizeme- zivis), Arvis Dejotājs ( Cuba- taisnība), Ģirts Runātājs (Turaida- nepabeigtas attiecības), Varis Klausītājs (Rīga- Jelgava), Jānis Skutelis nebrauc nekur, jo…

Februārī, trešdienās, kinoteātrī «K Suns», stāvizrāde* «Mhmmm..»

Info:
Stāvizrāde** «Mhmmm..» savu pirmizrādi piedzīvoja gaišajā 2009. gada nogalē «Artelī». Taču tiem, kas nepaspēja apmeklēt «Arteli» ir četrreizējaa iespēja to izdarīt, februārī K Sunī!
Vienīgās nopietnās lietas: Izrāde notiek katru februāra trešdienu ar sākumlaiku 20.00. Turpinot tradīcijas, laikā izrāde nekad nesākas. Tā sastāv no ierašanās, sākuma, pirmā akta, otrā akta sākuma, otrā akta un finālakta.

Anotācija:
Savstarpējā komunikācija (un nauda) ir tas, kas liek pasaulei griezties un virzīties uz priekšu (vai atpakaļ)! Mhm.. ir kā stūrakmens mūsdienu ikdienas sarunā, kas nodrošina veiksmīgu sarunas virzību un neļauj tai iestrēgt uzreiz pēc – «Labdien», tādejādi nodrošinot iespēju ,nezaudējot cieņu, nokļūt līdz - «Čau, tiekamies!».

Izrādē piedalās - Jānis Skutelis (viens pats).

*Stāvizrāde-ļoti apšaubāms tūlkojums jēdzienam «Stand up comedy».
**Stāvizrāde- tas pats, kas pirmajā reizē.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu