Šķēle: Latvija vēl ilgi brauks gar bezdibeņa malu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tautas partijas dibinātājs un pašreizējais vadītājs Andris Šķēle ir pārliecināts, ka Latvija joprojām atrodas bezdibeņa malā un atradīsies tur arī tuvākos gadus.

«To vilcienu, kas ir palaists, apturēt vairs ir grūti. Ceļš ir šaurs, bezdibenis ir tuvu.
Tas ceļš, kas ir izvēlēts, ir tik šaurs, ka Latvija vēl vairākus gadus brauks pa bezdibeņa malu,» Latvijas Televīzijas raidījumā «Kas notiek Latvijā» sacīja Šķēle.

Savukārt jautājums par lata devalvāciju esot noņemts no dienaskārtības un Tautas partija to tuvākajā laikā neaktualizēs, solīja Šķēle. Viņš paskaidroja, ka šis jautājums no dienaskārtības tika noņemts līdz ar pagājušās ceturtdienas balsojumu Saeimā par mandātu valdībai aizņemties līdzekļus.

Viņš solīja, ka Tautas partija lata devalvācijas jautājumu neaktualizēs vismaz līdz rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. «Bet būs kaut kāda robeža. Ja nesekmēsies tautsaimniecībā, būs jāizšķiras,» noteica Tautas partijas tēvs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu