Šķēle ar Šleseru runājuši par Saeimas vēlēšanām

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Par Tautas partijas (TP) tēvu dēvētais pašreizējais šī politiskā spēka līderis Andris Šķēle pagājušajā nedēļā ticies ar Rīgas vicemēru un LPP/LC vadītāju Aināru Šleseru, ar kuru pārrunātas dažādas politiskās aktualitātes.

To žurnālistiem trešdien apliecināja Šķēle, pieļaujot iespēju, ka viņš varētu tikties arī ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, ar kuru pagājušajā nedēļā jau ticies Šlesers.

Šķēle gan pagaidām nezināja teikt, kad tas varētu būt, bet pauda apņēmību par šādu tikšanos informēt.

TP līderis arī pastāstīja, ka ar galvaspilsētas vicemēru viņš ne tikai diskutējis par politiskajām aktualitātēm, bet arī pārrunājis vairākus grozījumus likumos.

«Runājām par politiku, tostarp par gaidāmajām vēlēšanām. .. Arī par vairākiem atvērtajiem likumprojektiem, tostarp vēlēšanu likumu,» sacīja politiķis, atzīstot, ka TP gan pagaidām par šiem grozījumiem nav noteiktas pozīcijas, kas arī bijis viens no iemesliem, kādēļ šis jautājums tikšanās reizē aktualizēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu