Madonnas un Britnijas skūpsts - labākais desmitgadē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Selfridges» veiktajā aptaujā tikušas noskaidrotas desmitgades efektīgāko skūpsta ainu TOP 10. Pirmo vietu ieņēmis Madonnas un Britnijas Spīrsas skūpsts.

Tā sauktās popkaraliene un popa princese ar kaislīgu skūpstu pārsteidza MTV mūzikas balvas skatītājus 2003. gadā. Nez kādēļ parasti tiek piemirsts, ka priekšnesumā piedalījās arī Kristina Agilera un arī viņai tika Madonnas kaisles izpausmes.

Otro vietu ieņem Tobija Makgavira un Kirstenas Danstas romantiskais skūpsts filmā «Zirnekļzcilvēks» (2002. gads).

Trešo vietu ieņem skandalozā «Kuprainā kalna» galveno varoņu atveidotāju - Hīta Ledžera un Džeika Džilenhola lūpu sakļaušanās (2005. gads).

Tikai ceturtajā vietā ierindojies leģendārais Kristenas Stjuartes un Roberta Petinsona skūpsts «Krēslas» sāgas pirmajā filmā 2008. gadā, kas liek notrīsēt katram filmas fanam.

Piektajā vietā - aina ar Penelopi Krusu un Skārletu Johansoni filmā «Vikija Kristina Barselona» (2008. gads).

Sesto vietu ieņem Lindsijas Loanas un viņas bijušās draudzenes skūpsts «Mercer» viesnīcā, Ņujorkā (2008. gads).

Septītajā vietā Andželinas Džolijas un Breda Pita skūpsts filmā «Misters un Misis Smiti» 2005. gadā. Šis fakts zīmīgs ar to, ka tieši šīs filmas uzņemšanas laikā sākās viņu attiecības.

Astotajā vietā - Freidas Pinto un Deiva Patela «Graustu miljonāra» skūpsts (2009. gads).

Devīto vietu ieņem Sašas Barona Koena un Vila Farela skūpsts, kas pārsteidza atkal tos pašus MTV balvas skatītājus, tikai šoreiz 2007. gadā.

Desmitnieku noslēdz Dženiferas Anistones un Vinonas Raideres skūpsts seriālā «Draugi» 2001. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu