Arī igauņiem būs sava «telšu pilsētiņa»?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Arī Igaunijā bezdarba problēma saasinās. Sociālā birokrātija arvien vairāk pievēršas «pašapkalpošanai» un esot jau pavisam aizmirsusi savus tiešos pienākumus, vēstī [s:31068].

Divu mazu bērnu vecāki dalījās ar «Postimees» savā stāstā par to, ka sociālo darbinieku dēļ viņi nostādīti uz izdzīvošanas robežas.

«Mēs ar sievu aktīvi meklējam darbu, es būtu gatavs piekrist jebkuram darba piedāvājumam. Tomēr rakt astoņas stundas dienā vairs nevaru - mugura sāp,» sacījis izmisušais divu bērnu tēvs Ains.

Viņa sieva Jekaterina stāsta, ka ierēdņi vispirms domā par savu atpūtu un tikt pie viņiem uz pieņemšanu darba laikā esot visai grūti. Arī tad, ja tas izdodas, īpašas jēgas tāpat nav, jo seko atrunas: «Ja nav naudas - īrējiet vienistabas dzīvokli». «Droši vien visiem 90 000 [Igaunijas] bezdarbniekiem vajadzētu, nākot vasarai, vajadzētu apmesties uz dzīvi teltīs,» piebilst Ains.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu