«Lattelecom» virszemes TV divi jauni kanāli – «TV6» un «3+»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

«Lattelecom» virszemes [s:31172] «Ekonomiskā paka» papildināta ar diviem jauniem kanāliem – «TV6» un «3+». Šie kanāli jau patlaban ir redzami virszemes TV «Ekonomiskās pakas» un «Pamata pakas» lietotājiem visā Latvijā, informē «Lattelecom».

TV

«Virszemes televīzijas ģeogrāfiskā un ekonomiskā pieejamība padara šo pakalpojumu iedzīvotājiem ļoti pievilcīgu, ko mēs redzam arī pēc strauji augošajiem pieprasījuma rādītājiem. Jaunu kanālu iekļaušana mūsu piedāvājumā virszemes televīzijas skatīšanos padarīs vēl aizraujošāku, un mēs arī turpmāk regulāri paplašināsim piedāvāto kanālu klāstu,» sola «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

TV

TV

TV

TV

Tas nozīmē, ka tiem iedzīvotājiem, kas ar jumta vai istabas antenu palīdzību skatās  analogo televīziju, savi televizori būs jāaprīko ar dekoderu, lai turpinātu to darīt. Dekoderus var meklēt tuvākajā sadzīves elektronikas veikalā un «Lattelecom» veikalos.

www.lattelecom.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu