Juris Kaukulis apaļo jubileju svinēs koncertā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. februārī, mīlas dienas priekšvakarā, Vecrīgas bārā – kafejnīcā - klubā «Greenwood» notiks «Dzelzs Vilka» īpašais koncerts Jura Kaukuļa apaļajā dzimšanas dienā. Vakara programmā saldas un mazāk saldas dziesmas no visiem «Dzelzs vilka» albumiem akustiski un dejas pie dīdžeja aparāta līdz rītam.

Juris: «Man laimējies piedzimt tieši 13. datumā – brīdi pirms mīlas svētkiem. Neliegšos, šis joprojām ir mans mīļākais datums un mulsinošais «brīdis pirms...» arī pavada ik uz soļa. Labākais veids kā ieskandināt nākošo desmitgadi savā dzīvē – koncerts ar sev pašam mīļākajām dziesmām vietā, kuras nosaukums latviešu valodā ir «mežs». Visi ar prieku gaidīti lekt vilka danci, trakot līdz rītam un pamosties kopā ar Valentīnu!»

«Greenwood» sauklis ir «Ienāc ārā!», atver durvis uz ārpasauli, ienāc citā vidē, savādākā, brīvākā. Pilsēta ienāk mežā, mežs ienāk mūsu prātos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu