«Fonofest» izsludina datumus un pirmās grupas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot no pirmdienas, 15. februāra, jau ir iespējams iegādāties biļetes uz festivālu «Fonofest», kurš norisināsies 9. un 10. jūlijā. 

Par šā gada festivāla norises datumiem ir izvēlēta otrā jūlija nedēļas nogale, kad Cēsu rajona «Uplandos» pulcēsies ap trīsdesmit pašmāju un ārzemju grupu, labas mūzikas un atmosfēras baudīšanai. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad festivālā darbosies lielā un mazā skatuve, kā arī dj telts.

Lai gan mākslinieku saraksts vēl nav pilnīgs, «Fonofest» organizatori jau ir apstiprinājuši festivālam tādas grupas kā «Skyforger», «Dzelzs Vilks», Roberts Gobziņš un «Resnie Putni», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Satelites.lv», «Insane» (Hun), «Enhet», «Endrive» (Fin), «Astro’n’out», «Soundarcade», «Voiceks Voiska», «Ēnas», «My Ocean» (Blr), «Chain Reaction» (Pl) un «Uncle Meat and The Highway Children» (UK).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu