Dziedātāja <i>Emi</i> izdod otro projekta «Making of Emi» dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šodien, 16.februārī, Emi klausītājiem piedāvā otro dziesmu projekta «Making of Emi» ietvaros - [s:31311] Šī dziesma bija pirmā, kas tika ierakstīta jaunajam albumam un ir par attiecībām.

Par šīs dziesmas rašanos dziedātāja stāsta: «Dziesma ir par attiecībām, par to, ka sievietēm jāpastāv par sevi un jāiemācās pielikt punktu draņķīgām attiecībām, kad vīrietis savus solījumus netur un pie tam izdara sānsoļus.  Dziesmas ierosme bija manas draudzenes pieredze un es vēlējos dziesmā pateikt, ka sievietēm nav jābaidās pastāvēt par sevi un nedrīkst ļaut, lai vīrietis dara pāri. Ar šo dziesmu vēlos iedrošināt sievietes būt stiprām un ņemt iniciatīvu par dzīvi savās rokās».

Taču dziedātāja norāda, ka nekādā gadījumā neiesaka bēgt, ja attiecībās radušies sarežģījumi: «Mīlestība no pirmā acu skatiena - tas nav nekāds brīnums. Mīlēt tad, kad jūs viens uz otru esat skatījušies gadiem ilgi - tas ir brīnums!»

Dziesma «What The F!» no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu «emimusic.lv» reģistrētajiem lietotājiem. Tāpat arī mājaslapā ir pieejams dokumentāls video.

Projekts «Making of Emi» ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā. Projekta ietvaros dziedātāja ne vien ierakstīs un publiskos jaunas dziesmas un izkops deju un uzstāšanās prasmes, bet arī ļaus sevi tuvāk iepazīt ar dokumentālu videosižetu palīdzību.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu «emimusic.lv» un reģistrējies. Reģistrētiem lietotājiem būs pieejamas lētākas biļetes uz dziedātājas koncertiem,iespēja lejupielādēt mūziku bez maksas, īpašie ielūgumi uz Emi pasākumiem, kā arī iespēja piedalīties «Dejo kā Emi» deju nodarbībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu