«Narvesen» un «PlusPunkts» tirgos priekšapmaksas TV pagarināšanas kodus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Lattelecom»

No trešdienas visās «Narvesen» un «PlusPunkts» tirdzniecības vietās var iegādāties «Lattelecom» priekšapmaksas televīzijas pagarināšanas kodus, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom».

Tas nozīmē, ka ikviens Virszemes TV maksas kanālu skatītājs turpmāk ērti un sev izdevīgā laikā varēs pagarināt maksas kanālu skatīšanās laiku, līdzīgi kā tas jau gadiem notiek ar mobilo priekšapmaksas sarunu kartēm.

Turklāt līdz 31. martam Virszemes TV maksas kanālu atjaunošanas kodiem būs speciāla iepazīšanās cena – Ekonomiskā paka 30 dienām maksās tikai 3,30 latus, bet Pamata paka – 6,70 latus.

Jau vēstīts, ka «Lattelecom» februāra sākumā tirgū ieviesa unikālu produktu – priekšapmaksas televīziju, kas darbosies identiski kā mobilo sakaru priekšapmaksas kartes un būs bez jebkādām līgumsaistībām. Katrs pats varēs izvēlēties, cik ilgi un kādus kanālus skatīties.

«Šodien ļoti daudzi iedzīvotāji rūpīgi izvērtē savas ģimenes obligātos maksājumus un ļoti piesardzīgi izturas pret dažādām ilgtermiņa līgumsaistībām, tādēļ šis piedāvājums ir Lattelecom» atbilde uz tirgus vajadzībām – tas ir vēl nebijis risinājums TV pakalpojumu tirgū, kas piedāvā iedzīvotājiem izvēles brīvību skatīties maksas kanālus bez ikmēneša rēķiniem un pagarināt vai atteikties no pakalpojuma pēc pašu izvēles,» uzsver «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Lai sāktu lietot šo produktu, ir jānopērk Virszemes TV Starta paka, kurā ietilpst dekoders un viedkarte ar aktivizētu bezmaksas 30 dienu piekļuvi maksas kanāliem. Pagarināt pakalpojumu varēs ar TV atjaunošanas koda palīdzību, kas nopērkams «Narvesen» un «PlusPunkts» tirdzniecības vietās.

Starta pakas cena ir 44,50 lati, kas ietver 39 latus par dekoderu un 5,5 latus par viedkarti un iespēju ne tikai uztvert bezmaksas kanālus, bet arī 30 dienas par velti skatīties arī maksas kanālus. Starta paku var iegādāties «Lattelecom» veikalos, un vadošajos sadzīves elektronikas veikalos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu