Latvijas senākais rokmūzikas festivāls «Saldus Saule» izziņo norises datumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tradīcijām bagātākais un vecākais Latvijā notiekošais rokmūzikas festivāls «Saldus Saule» šogad 10. jūlijā svinēs 25 gadu jubileju! Šajos divdesmit piecos gados ir auguši un mainījušies ne tikai festivāla apmeklētāji, bet arī pati «Saldus Saule». No neliela Kurzemes reģiona muzikāla pasākuma, kurā uzstājās Saldus un tā novada, tolaik vēl rajona, mūzikas grupas, tas ir izaudzis līdz krāšņam un muzikāli piesātinātam rokmūzikas festivālam.

«Šogad «Saldus Saule» spīdēs īpaši spoži», sola festivāla saimnieks Fēlikss Ķiģelis. «Jau tagad visai mūsu radošajai organizatoru komandai ir svētku sajūta un neaizmirstamus svētkus mēs apsolām arī ikvienam, kas atnāks šogad uz festivāla lielajām svinībām!»

Organizatori atklāj, ka 10. jūlijā uz festivāla skatuves kāps Arta Dvarionasa grupa «Tā Tā Tā», kā arī lielmeistari «Jumprava» un «Linga» un pirmo reizi festivāla vēsturē pusnaktī «Saldus Saulē» uzstāsies pasaulslavena ārzemju grupa. Kura tā būs – tas pagaidām vēl tiek turēts noslēpumā, taču līdz ar biļešu nonākšanu apgrozībā, tas tiks atklāts. Biļetes uz «Saldus Sauli» iepriekšpārdošanā varēs iegādāties jau drīzumā «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā, turklāt pirmās 1000 biļetes būs par īpaši draudzīgu svētku cenu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu