Vai Šakirai veidojas romāns ar tenisistu Rafaelu Nadālu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Parādījusies jauna kandidatūra «hottest maybe-couples» (karstākie varbūt-pāri) bariņā. Šakiras jaunā albuma «Are She Wolf» dziesmai «Gypsy» uzņemtajā klipā viņa atveido pāri ar titulēto tenisistu Rafaelu Nadālu, taču tā nav pirmā reize, kad viņi abi redzēti kopā, tāpēc arī virmo baumas par kaut ko vairāk, vēsta «[s:31429]».

Klips, kur «mīlnieki» filmējas gultas ainā uzņemts Barselonā. Šakira (33) un Nadāls (23) kopā pavadīja laiku starp filmēšanām kā arī pēc klipa uzfilmēšanas nesteidzās katrs uz savu pasaules malu. Īstais baumu vilnis uzvirmoja pēc abu kopā pavadītajām vakariņām 14. februārī - Valentīndienā. Aculieciniek stāsta, ka atmosfēra bijusi nokaitēta - abi sadevušies rokās, sačukstējās, smējās un nepievērsa uzmanību apkārt notiekošajam - tikai viens otram.

Iespējams, abi ir noguruši no līdzšinējām attiecībām un klipa uzņemšanas gaitā abu starpā uzvirmoja jūtas. Šakira sešu gadus ir saderināta (kopā pāris ir 9 gadus) ar 34 gadus veco advokātu, bijušā Argentīnas prezidenta dēlu, Antonio de la Ruā. Savukārt, 23 gadus vecais tenisists ir kopā ar 18 gadus veco Mariju Frančesku Parello, kas ir viņa māsas draudzene. Rafaels un Marija uzauguši kopā kaimiņos.

Ja pāris - Šakira un Rafaels - patiesi izveidosies, tad tā būs otrā slavena mūzikas un tenisa savienība. Pirmie mūs pārsteidza Anna Kurņikova un Enrike Iglesias.

Neliels ieskats jaunajā mūzikas klipā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu