Sāksies biļešu tirdzniecība uz grupas «A-ha» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

23.februārī sākas biļešu tirdzniecība uz grupas «A-ha» koncertu, kas notiks 1.novembrī hallē «Arēna Rīga».

Jau vēstīts, ka visu laiku slavenākā Norvēģijas popgrupa «A-ha», kas nesen paziņojusi, ka beidz savu gandrīz 30 gadus ilgušo muzikālo karjeru, noslēgs to ar grandiozu pasaules koncertturneju un gada nogalē uzstāsies arī Latvijā.

Biļetes uz šo koncertu būs iespējams iegādāties no 23.februāra visās «Biļešu Servisa» kasēs. No plkst. 00.00 biļetes būs nopērkamas interneta vietnē «bilesuserviss.lv», bet no plkst. 9.00 «Statoil» degvielas uzpildes stacijās un citās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās.

Stāvvietu biļešu cena būs 20 lati, bet sēdvietu biļešu cenas variēs līdz 40 latiem. Būs pieejamas arī fanu zonas stāvvietu biļetes, kas maksās 35 latus, kā arī VIP biļetes halles «Arēna Rīga» ložās. To cena – 70 lati. VIP biļetes iespējams pasūtīt pa tālruni 28330149.

Grupai «A-ha» vispasaules popularitāti nesuši neskaitāmi singli kā «Take On Me», «The Sun Always Shines on TV», «Crying in the Rain», «Summer Moved On», «Velvet», «Stay On These Roads», «Forever Not Yours», «Foot of the Mountain» un daudzi, daudzi citi. Gandrīz 30 darbības gadu laikā «A-ha» ieguvuši miljoniem fanu visā pasaulē.

2002.gada septembrī «A-ha» uzstājās Rīgā, pulcējot tolaik rekordlielu skatītāju skaitu - koncertu Mežaparka estrādē noskatījās vairāk kā 30 000 cilvēku. Atvadīties no «A-ha» un apmeklēt grupas pēdējo uzstāšanos Latvijā gan būs iespējams ierobežotākam skaitam skatītāju – uz atvadu koncertu hallē «Arēna Rīga» būs pieejamas tikai 10 000 biļetes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu