Britu sensācija Sūzana Boila ilgojas pēc drauga

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu talantu šova dalībniece Sūzana Boila nespēj līdz galam izbaudīt savu slavu, jo viņai blakus nav vīrieša, ar kuru kopā par to priecāties, atklājis dziedātājas brālis Džerijs.

48 gadus vecā skotiete kļuva slavena burtiski pāris dienu laikā pēc piedalīšanās talantu konkursā «Britain's Got Talent» pagājušā gada aprīlī, kur viņa izpildīja dziesmu «I Dreamed a Dream» no mūzikla «Les Misarables» («Nožēlojamie»). Vēlāk viņa atklāja, ka viņai nekad nav bijušu intīmu attiecību ar vīrieti un ka neviens nekad viņu nav skūpstījis.

Tagad dziedātājas brālis intervijā ar britu žurnālu «The People» atzina, ka māsa ļoti ilgojas pēc drauga. «Tas ir tik skumji, tik skumji. Sūzanai ir visa pasaule pie kājām, ja runā par slavu un naudu, taču šajā mirklī tas neko nenozīmē. Pilnīgi neko. Viena lieta, ko viņa grib vairāk par visu, ir mīlestība. Kurš gan negrib?»

«Viņas lielākais sapnis ir atrast kādu, ar ko dalīties savā veiksmē un kas varētu viņu atbalstīt grūtos brīžos. Protams, viņas ģimene vienmēr būs kopā ar viņu, taču tas nav tas pats.«

«Sūzana zina, ka viņa var aizlidot uz jebkuru vietu pirmajā klasē, ēst labākajos restorānos un uzturēties labākajās viesnīcās, taču tas neko nenozīmē, ja viņai nav neviena, ar ko kopā izbaudīt šos brīžus. Godīgi sakot, Sūzanai šobrīd neklājas pārāk labi privātajā dzīvē.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu