Virszemes TV starta paka arī «Rimi» un «Supernetto»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Lattelecom»

No otrdienas «Lattelecom» Virszemes televīzijas Starta paku iespējams iegādāties arī veikalos «Rimi» un «Supernetto», portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Jau tagad Starta paku iespējams iegādātos visās «Narvesen» un «PlusPunkts» tirdzniecības vietās.

Tas nozīmē, ka ikviens Virszemes TV maksas kanālu skatītājs turpmāk ērti un sev izdevīgā laikā varēs pagarināt maksas kanālu skatīšanās laiku, līdzīgi kā tas jau gadiem notiek ar mobilo priekšapmaksas sarunu kartēm, vai arī atgriezties tikai pie bezmaksas kanālu skatīšanās bez jebkādiem līgumsodiem vai sankcijām.

Starta pakas cena ir 44,50 lati, kas ietver 39 latus par dekoderu un 5,5 latus par viedkarti un iespēju ne tikai uztvert bezmaksas kanālus, bet arī 30 dienas par velti skatīties arī maksas kanālus.

«Šodien ļoti daudzi iedzīvotāji rūpīgi izvērtē savas ģimenes obligātos maksājumus un ļoti piesardzīgi izturas pret dažādām ilgtermiņa līgumsaistībām, tādēļ  šis piedāvājums ir «Lattelecom» atbilde uz tirgus vajadzībām - tas ir vēl nebijis risinājums TV pakalpojumu tirgū, kas piedāvā iedzīvotājiem izvēles brīvību skatīties maksas kanālus bez ikmēneša rēķiniem un pagarināt vai atteikties no pakalpojuma pēc pašu izvēles,» uzsver «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Lai tūkstošiem cilvēku  atvieglotu pāreju no analogās uz ciparu apraidi un sniegtu iespēju izbaudīt visas Virszemes TV priekšrocības, tostarp arī maksas kanālus, «Lattelecom» ir radījis unikālu produktu – priekšapmaksas televīziju, kas darbosies  identiski kā mobilo sakaru priekšapmaksas kartes un būs bez jebkādām līgumsaistībām.

Līdztekus jaunajam Starta pakas piedāvājumam visos «Lattelecom» veikalos, kā arī vairāk nekā 170 sadzīves elektronikas veikalos visā Latvijā tie iedzīvotāji, kuri vēlas skatīties tikai bezmaksas kanālus, dekoderu joprojām varēs nopirkt arī atsevišķi, to cena joprojām ir nemainīga – 39 lati. Tāpat tos var pasūtīt arī «Lattelecom» mājas lapā internetā vai arī zvanot uz klientu servisa tālruni 177.

Šobrīd Virszemes TV skatās jau 70 000 mājsaimniecību, kas nozīmē, ka gandrīz trešā daļa analogās televīzijas lietotāju ir pārgājušas uz Virszemes TV.

«Lattelecom» arī atgādina, ka Latvijas Televīzijas 7. programma analogo apraidi visā Latvijā pārtrauks jau 1. martā, 1. aprīlī analogo apraidi 70 kilometru rādiusā ap Rīgu pārtrauks LTV1 un LNT, bet no 1. jūnija tas notiks visā Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu